Minneforestilling Minneblogg Forskning Prosjektet Folk i prosjektet Siste nytt Bruksanvisning
Julaften på hovedgangen 1998
Minne fra Jannicke Mellin-Olsen (2010-12-21)Julaften på hovedgangen

I ettertid er det ganske mange som har minnet meg på den første julaften jeg tilbragte som forvakt på anestesiavdelingen i høyblokka. Jeg hadde jo hørt om kvinner som "ser ut som et juletre", og jeg tenkte at nå skal jeg finne ut hvordan et menneskelig juletre virkelig ser ut. Det er noe av det hyggeligste jeg har gjort på julaften noensinne. Gikk opp i alle de avdelingene og ønsket god jul til alle pasientene og ansatte jeg fant, og det var mange som fikk seg en latter den dagen - inklusiv jeg. Heldigvis var den en rolig vakt, men alle callinger, stetoskop, osv var selvsagt på plass mellom pynten.Nå er det mange år siden jeg har flyttet fra Trondheim, men det føles fortsatt som mitt medisinske "hjem". Ønsker god jul til alle sammen!

1 kommentar(er):
Takk for minnet
Skrevet av Barbro Rønning (2010-12-23)

Hei igjen !

Tusen takk for minne ditt med veldig artig bilde ! Vi har alt lagt det ut forsida på nettstedet vårt. Der vil det glede mange som klikker seg inn daglig.

Vi har flyttet vår minneforestilling til 30 januar klokka seks foran Høyblokka. Da håper vi du ha anledning til å komme. Du skal ikke se bort ifra at minnet ditt kan bli med,i en alle annen form.

God jul !

For Høyblokkgjengen

Barbro Rønninghoyblokka@hoyblokka.no